Καλωσόρισμα της νέας Σχολικής Χρονιάς από τα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής ευθύνης της Π.Υ.Γυθείου

 

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 και οι μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων της περιοχής ευθύνης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου με ένα χαρούμενο χαιρετισμό καλωσορίζουν την νέα σχολική χρονιά. 


Η ελπίδα όλων μας είναι να αφήσουμε πίσω την δύσκολη περίοδο των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή της διάδοσης του covid-19 και με αισιοδοξία και θετική διάθεση να συνεχίσουμε την επικοινωνία, την ενημέρωση και την εκπαίδευση, για την ευαισθητοποίηση στα θέματα πυροπροστασίας και πυροσβεστικής παιδείας. 



Με την σειρά μας ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά, στην μαθητιώσσα νεολαία, που είναι η ελπίδα και το μέλλον της ζωής το τόπου μας, να έχουν μία καλή, δημιουργική, και ευχάριστη σχολική χρονιά.


 Η Υπηρεσία μας, οι Εθελοντικές Πυροσβεστικές Δομές Μυρτιάς Πετρίνας και Κροκεών, καθώς και όλο το προσωπικό, παραμένουμε διαθέσιμοι, για δράσεις, σχετικές με την ανάπτυξη της Πυροσβεστικής Παιδείας και στην ευαισθητοποίηση των μαθητών, αλλά και των πολιτών στα θέματα που αφορούν στην πυροπροστασία και στην ασφάλεια από τα δυσμενή αποτελέσματα της κλιματικής αλλαγής.

 


                                                  

 Ο  Διοικητής                                 Κωνσταντίνος Π. Γραφάκος 

Αντιπύραρχος                                                

                                                              




 


Σχόλια