Ανθρωπιστική βοήθεια από τον Εθελοντικό σύλλογο Δράσεις Πολιτών

 Ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες συνανθρώπους μας στον Παλαμά #Καρδίτσας, εξασφάλισε και έστειλε ο σύλλογος εθελοντών και ενεργών πολιτών, «Δράσεις Πολιτών»




Τρόφιμα μεγάλης διάρκειας, καθώς και

τρόφιμα που καταναλώνονται χωρίς την ανάγκη μαγειρέματος,

κλινοσκεπάσματα,

ρούχα για κάθε ηλικία,

βρεφικές τροφές και

βρεφικές πάνες,

καθαριστικά και

παραφαρμακευτικά, ήταν τα είδη που συγκέντρωσε και απέστειλε ο σύλλογός Δράσεις Πολιτών στον πολύπαθο Δήμο Παλαμά Καρδίτσας.

Εξαιρετικά σημαντική ήταν η συμμέτοχή των κατοίκων των #Κροκεών και του #Γυθείου καθώς και των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Κροκεών.

Στην δράση αυτή συμμετείχαν με δωρεά κάθε είδους αγαθών αλλά και με προσωπική συμμετοχή της συγκέντρωση και συσκευασία των αγαθών αυτών οι μόνιμοι, εποχικοί και εθελοντές πυροσβέστες της ΠΥ Γυθείου και των Εθελοντικών Πυροσβεστικών Δομών Μυρτιάς και Κροκεών.


Σημαντική και καθοριστική είναι η διάθεση του καλού μας φίλου Παναγιώτη Κουτσουμπού να μεταφέρει αφιλοκερδώς την βοήθεια στον προορισμό της!




Θερμό ευχαριστώ για την χειρονομία απηύθυνε ο Δήμαρχος Παλαμά κύριος Γιώργος Σακελλαρίου στην αποστολή παράδοσης της ανθρωπιστική βοήθειας.

Ελπίζουμε, η δοκιμασία των συνανθρώπων μας Θεσσαλών να έχει γρήγορο τέλος, είμαστε όμως παρόντες σε κάθε επόμενη ανάγκη.

Σχόλια