Ο συντοπίτης μας, Κώστας Καπουρελάκος συμμετέχει στην 19η ανάβαση Κύμης!

 


Στο πανέμορφο λιμάνι της κεντρικής Εύβοιας και συγκεκριμένα στη φιλόξενη περιοχή της Κύμης στις 29 και 30 Μαΐου 2021 θα διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων & Ιστορικών Αυτοκινήτων, επίσης ο θεσμός Σ.Ο.Α.Α. Ενιαίο θα κάνει πρεμιέρα στον συγκεκριμένο αγώνα. Οι 87 “μονομάχοι”, εκτός από το χρονόμετρο θα έχουν να αντιμετωπίσουν και τις 52 απαιτητικές στροφές της διαδρομής στον στόχο προς την κατάκτηση της νίκης!


Όπως πάντα, έτσι και φέτος η 19η Ανάβαση Κύμης  διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, ο οποίος στηρίζει με κάθε τρόπο τη διοργάνωση του αγώνα όλα αυτά τα χρόνια.

Η 19η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» θα διεξαχθεί με βάση τις τρέχουσες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία θεατών.

Σε ανακοίνωση η Capspeed motorsport αναφέρει για τον αγώνα :

Ήρθε η ώρα και για μας, για τον  πρώτο αγώνα για το 2021!  Με το νούμερο 45 στις πόρτες, θα πάρουμε μέρος στη 19η ανάβαση Κύμης, στις 29-30 Μαΐου 2021.  Με το BMW  E30 320is, και οδηγό τον  Καπουρελάκο Κωνσταντίνο,  μαζί με άλλους 7 συναθλητές, θα παλέψουμε για μια θέση στο βάθρο, σε μια από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες Ε11!


Ευχαριστούμε όλους όσους μας υποστηρίζουν, όλα αυτά τα χρόνια!

Mi.to racing equipment, Capspeed motorsport, Yacco oils – Peter Zacharakis, Samos Express μεταφορική εταιρεία, ρεκτιφιέ original Μιχάλης Παρασυράκης, Capspeed ανταλλακτικά

Χορηγοί Επικοινωνίας: krokeai.gr, draseispoliton.gr


 



Πηγή: Krokeai.gr

Σχόλια