Αρνητικά όλα τα covid tests που έγιναν στην ΠΥ Γυθείου



 Αρνητικά για άλλη μια φορά τα τεστ για τον covid-19 στην Π.Υ. Γυθείου.

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου, Πύραρχος Κωνσταντίνος Καστρής, επισκέφτηκε σήμερα, Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021, το παράρτημα Αρεόπολης της κινητής μονάδα  ελέγχου για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού covid-19 του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Κατά την επίσκεψη αυτή, έγινε δειγματοληπτικός έλεγχος για την ανεύρεση κρουσμάτων θετικών στον  covid-19 από 13 πυροσβεστικούς υπαλλήλους συμπεριλαμβανομένου του Διοικητή Αντιπυράρχου κυρίου Κωνσταντίνου Γραφάκου. Τα αποτελέσματα των ελέγχων αυτών ανακοινώθηκαν άμεσα από το κλιμάκιου του Ε.Ο.Δ.Υ., τα οποία ήταν όλα ‘ΑΡΝΗΤΙΚΑ’.

Η Π.Υ. Γυθείου τηρεί με συνέπεια και επιμέλεια όλες τις προτεινόμενες διαδικασίες για την αποφυγή διάδοσης του covid19, που σχεδόν ένα χρόνο δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην ομαλή διαβίωση του πληθυσμού της υφηλίου.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μπορεί κάθε πυροσβεστικός υπάλληλος να εκτελεί τα καθήκοντά του με υγεία και ασφάλεια, μειώνοντας στο ελάχιστο την πιθανότητα διάδοσης του κορωνιού, τόσο εντός της υπηρεσίας που υπηρετεί, όσο και στο οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον του.

Ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον τον Διευθυντή του ΚΥ Αρεόπολης και εκπρόσωπο του ΕΟΔΥ στην Λακωνία Dr Ανάργυρο Μαριόλη.

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου μένουμε ασφαλείς!

Σχόλια