Έλεγχος για την ανεύρεση κρουσμάτων covid-19 στην Π.Υ. Γυθείου

 


Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου, Πύραρχος Κωνσταντίνος Καστρής, επισκέφτηκε σήμερα, Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2020, η κινητή μονάδα  ελέγχου για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού covid-19 του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας με επικεφαλής τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης,   Dr Ανάργυρο Μαριόλη.

Κατά την επίσκεψη αυτή, έγινε δειγματοληπτικός έλεγχος για την ανεύρεση κρουσμάτων θετικών στον  covid-19 από 14 πυροσβεστικούς υπαλλήλους συμπεριλαμβανομένων του Διοικητή Αντιπυράρχου κυρίου Κωνσταντίνου Γραφάκου και του Υποδιοικητή Υποπυραγού κυρίου Γεωργιάκου Ευγένιου. Τα αποτελέσματα των ελέγχων αυτών ανακοινώθηκαν άμεσα από το κλιμάκιου του Ε.Ο.Δ.Υ., τα οποία ήταν όλα ‘ΑΡΝΗΤΙΚΑ’.

Η Π.Υ. Γυθείου τηρεί με συνέπεια και επιμέλεια όλες τις προτεινόμενες διαδικασίες για την αποφυγή διάδοσης του covid19, που σχεδόν ένα χρόνο δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην ομαλή διαβίωση του πληθυσμού της υφηλίου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μπορεί κάθε πυροσβεστικός υπάλληλος να εκτελεί τα καθήκοντά του με υγεία και ασφάλεια, μειώνοντας στο ελάχιστο την πιθανότητα διάδοσης του κορωνϊού, τόσο εντός της υπηρεσίας που υπηρετεί, όσο και στο οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον του.

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου μένουν ασφαλείς!











Σχόλια