Τέλος εποχής για τον ΟΤΕ Γυθείου ;



Με παύση της λειτουργίας του απειλείται ο ΟΤΕ Γυθείου ύστερα και από την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι εργαζομένοι. Σύμφωνα με τους ίδιους, η διοίκηση φαίνεται να αποφάσισε τον τερματισμό των εργασιών του φυσικού καταστήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το ιστορικό τηλεπικοινωνιακό κατάστημα ΟΤΕ ΓΥθΕΙΟΥ βρίσκεται αντιμέτωπο με την απόφαση της Διοίκησης για παύση της λειτουργίας του. Η απόφαση αυτή μόνο ζημιογόνα και καταστροφική μπορεί να χαρακτηριστεί για την τοπική κοινωνία σε οικονομικό, εμπορικό, κοινωνικό και τουριστικό επίπεδο.

Πρόκειται για βαρύνουσας σημασίας υπηρεσία για την τοπική κοινωνία και ένα εμβληματικό κτήριο που επιβάλλεται να παραμείνει ενεργό δίνοντας το δυναμικό παρόν στα οικονομικά δρώμενα της περιοχής.

Το κατάστημα ΟΤΕ ΓΥθΕΙΟΥ εξυπηρετεί και καλύπτει άμεσα και αποτελεσματικά επιχειρησιακούς και οικιακούς πελάτες στο Γύθειο, στην ευρύτερη περιοχή της Μάνης, στην περιοχή της Νεάπολης έως στη Μονεμβασιά.

Το επιτυχημένο, βραβευμένο σε πανελλαδικό και ευρωπαϊκό επίπεδο κατάστημα πρέπει να παραμείνει ανοιχτό. Πρέπει να συνεχίσει να δίνει πνοή ανάπτυξης και εξέλιξης στην περιοχή μας.
Πρέπει όλοι να αντιδράσουμε ώστε η απόφαση αυτή να μη βρει εφαρμογή

Oι εργαζόμενοι του καταστήματος

Σχόλια