Τα παιδιά της ΛΑΚΩΝΙΑΣ παίζουν Μπάσκετ για τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ


Τα παιδιά της ΛΑΚΩΝΙΑΣ παίζουν Μπάσκετ για τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ…
…και οι γονείς & οι προπονητές τους γίνονται Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών


Ο Δήμος Ευρώτα, σε συνεργασία  με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου και των Ολυμπιονικών της Ελλάδας, φέρνει την Εκστρατεία για το Ροζ Φύλλο του Αγώνα της Ζωής στο Κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη ,την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στις 10:00πμ.

Πιο συγκεκριμένα στο πλαίσιο της Εκστρατείας για το Ροζ Φύλλο του Αγώνα, θα διεξαχθεί το ομώνυμο Τουρνουά Μπάσκετ Αγοριών  με την συμμετοχή των Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης των ομάδων του Αστέρα Βλαχιώτη, του Άρη Σκάλας του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μάνης και του Αθλητικού Συλλόγου Αγ. Ιωάννη Σπάστης ,ενώ στο τέλος αυτού θα πραγματοποιηθεί ο Διαγωνισμός Βολών “BIG SHOES Shooting Stars

Παράλληλα θα τιμηθεί ο Εμβληματικός Ολυμπιονίκης κ. Δημήτρη  Παπανικολάου, ο οποίος είναι ο μοναδικός Έλληνας Καλαθοσφαιριστής που έχει κερδίσει το Triple Crown τόσο με τον Ολυμπιακό, όσο και με τον Παναθηναϊκό.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θεατές και γονείς θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την αξία της συμμετοχής στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Όραμα Ελπίδας» και την απλή και ακίνδυνη διαδικασία δωρεάς αιμοποιητικών κυττάρων, όταν βρεθεί εθελοντής συμβατός με παιδί που το έχει ανάγκη.Η Ενημέρωση θα γίνει από τον αναπληρωτή Καθηγητή Ιατρό και επιστημονικό Πρόεδρο του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» κύριο Στέλιο Γραφάκο.
Την παραγωγή, την οργάνωση και την παρουσίαση έχουν αναλάβει  οι δημοσιογράφοι Γιάννης Σταθόπουλος και Άρης Καλογεράκης καθώς και ο Κώστας Γραφάκος  Διοικητής της Π.Υ. Γυθείου.
Υποστηρικτές της εκδήλωσης:
  • Ο IONIΟN FM ο μεγαλύτερος ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Ελλάδος και τη εκπομπή MATERIALE SPORTIVO του δημοσιογράφου και ιδρυτή της Εκστρατείας του Ροζ Φύλλου κ. Γιάννη Σταθόπουλου, που αναζητά το υλικό που μας δίνει έμπνευση στην ζωή και αναζητά την καλύτερη αθλητική είδηση της ημέρας.

  • Το μεγάλο Μπασκετικό  Portal   AGAPOTOBASKET


  • Το site draseispoliton.gr ο ιστότοπος που αναζητά και αναδεικνύει κάθε σημαντική, εθελοντική δράση με επίκεντρο τον άνθρωπο.Όλοι εμείς και όλοι εσείς θα χειροκροτήσουμε τα παιδιά μας που θα αγωνιστούν για τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ με το δικό μας σύνθημα

Δώσε Ελπίδα Δώσε Ζωή Μπορείς!!!

Σχόλια