3η συνάντηση Ελπίδας και Ζωής

Την τρίτη συνάντηση Ελπίδας και Ζωής πραγματοποίησε ο Σύλλογος Όραμα Ελπίδας, συγκεντρώνοντας για άλλη μια φορά τους εθελοντές συνεργάτες δράσης από κάθε γωνιά της Ελλάδας.



 Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου αποτελούμενο από τον κύριο Εμμανουήλ Παπασάββα, την κυρία Αικατερίνη Μεταξωτού, την κυρία Δέσποινα Κωνσταντοπούλου και τον κύριο Στυλιανό Γραφάκο, μετέφεραν τις ευχές για το νέο έτος και τον χαιρετισμό της Προέδρου κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδηνογιάννη η οποία λόγω εξαιρετικών και αναλυμένων υποχρεώσεων ήταν αδύνατο να παραβρεθεί, και στην συνέχεια ενημέρωσαν όλους τους καλεσμένους φίλους και συνεργάτες του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας για τα σημαντικά γεγονότα της χρονιάς που πέρασε και τις σημαντικές εξελίξεις που προγραμματίζονται για την νέα χρονιά.
Είναι σημαντικό να μοιραστούμε μαζί σας το γεγονός ότι ο Σύλλογος Όραμα Ελπίδας, με προσπάθεια και αγάπη για τον συνάνθρωπο και ειδικά για το μικρό παιδί που πάσχει από λευχαιμία, έφτασε και ξεπέρασε μέσα σε λίγα χρόνια το όριο των 100.000 εθελοντών δοτών μυελού των οστών, δίνοντας έτσι την μοναδική ευκαιρία σε κάθε παιδί, σε κάθε άνθρωπο που πάσχει από νεοπλασματική ασθένεια να κερδίσει την μάχη και να επιστρέψει στην ζωή.
Στην συνέχεια ακούστηκαν εμπορίες, γεγονότα και δράσεις από τους εθελοντές δράσης όλης της Ελλάδας, που με τον δικό τους τρόπο μοιράστηκαν με όλους τους παρευρισκόμενους σημαντικές πληροφορίες που απετέλεσαν γνώση, επιβεβαίωση της μέγιστης αξίας που έχει η προσπάθεια αυτή και συναισθηματική ανάταση.
Καλή και δημιουργική χρονιά στον Σύλλογο Όραμα Ελπίδας, που με σύνθημα «Δώσε Ελπίδα, Δώσε Ζωή», δίνει απλόχερα την Ελπίδα και την Ζωή σε κάθε παιδί που το έχει ανάγκη.

Όλοι εμείς είμαστε υποστηρικτές του Οράματος και της Ελπίδας
Έλα και γίνε Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών
‘Έλα κι εσύ να δώσεις ελπίδα, να δώσεις ζωή, σε ένα παιδί που πάσχει από Λευχαιμία

Μπορείς!!!

Σχόλια