Πρώτη συνάντηση Εθελοντών Πυροσβεστών Πετρίνας για το έτος 2019


Την πρώτη συνάντηση για την προετοιμασία της αντιπυρικής περιόδου 2019 πραγματοποίησαν σήμερα οι Εθελοντές Πυροσβέστες του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού Πετρίνας του Δήμου Ανατολικής Μάνης. 
Η προστασία της ζωής τους, της περιουσίας τους και του φυσικού πλούτου είναι κάθε καλοκαίρι το βασικό μέλημα των εθελοντών της περιοχής, οι οποίοι σε άμεση συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου και κάτω από την καθοδήγηση των στελεχών της, πράττουν τα απαραίτητα.


Στην συνάντηση  συμμετείχαν ο Διοικητής του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού Πετρίνας Πυρονόμος Αραχωβίτης Βασίλης και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου ως υπεύθυνη Υπηρεσία για τον Εθελοντικό Σταθμο, Επιπυραγός Γραφάκος Κωνσταντίνος.
Κατά την συνάντηση εκπαιδεύτηκαν στις διαδικασίες ανάπτυξης πυροσβεστικών εγκαταστάσεων σε περίπτωση υπαίθριας πυρκαγιάς, ενημερώθηκαν και πήραν κατευθύνσεις για την επιχειρησιακή ετοιμότητα της καλοκαιρινής περιόδου και ενημερώθηκαν για θέματα που τους αφορούν.
Η δημοσιογραφική ομάδα Δράσεις Πολιτών ήταν εκεί και συγχαίρουμε εθελοντές και στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος για την πρωτοβουλία, την ενεργοποίηση και το όφελος για την τοπική κοινωνία από αυτή την ενέργεια. 

Σχόλια