Πολυτάλαντος, πολυμήχανος, οικογενειάρχης, άνθρωπος της προσφοράς ποικιλοτρόπως, Εθελοντής Πυροσβέστης


Κώστας Καπουρελάκος

Πολυτάλαντος, πολυμήχανος, οικογενειάρχης, άνθρωπος της προσφοράς ποικιλοτρόπως, Εθελοντής Πυροσβέστης.
Με την έναρξη της νέας δημοσιογραφικής  χρονιάς η ομάδα μας επέλεξε να σας συστήσει κάποιες από τις πτυχές μιας ξεχωριστής προσωπικότητας, ενός αθόρυβου, συνετού και άξιου ανθρώπου της Λακωνίας που είχε την ευκαιρία, μέσα από τις καλοκαιρινές Δράσεις να ανακαλύψει.
Ο λόγος για τον Οδηγό Αγώνων αυτοκινήτου, τον ευαισθητοποιημένο σε θέματα σχολικής οδικής παιδείας και συμπεριφοράς, τον Εθελοντή Πυροσβέστη, τον Κωνσταντίνο Καπουρελάκο.

Κάτοικος και Ελεύθερος Επαγγελματίας στον Δήμου Ευρώτα με ιδιαίτερες γνώσεις στην μηχανολογία αυτοκινήτου, την οδική συμπεριφορά και την ξεχωριστή δυνατότητα μετάδοσης της γνώσης στην ευαίσθητη παιδική ηλικία ειδικά σε θέματα που αφορούν κυρίως στην κυκλοφοριακή αγωγή, ήταν συχνά πυκνά σε ποικίλες δράσεις   που πάντα κάποιος από την ομάδα μας κάλυπτε δημοσιογραφικά.
Υπεύθυνος στο τεχνικό τμήμα πολλών άλλων οδηγών σε αγώνες χωμάτινων και ασφάλτινων διαδρομών.
Οδηγός Αγώνων ο ίδιος με δεκάδες συμμετοχές σε όλη την Ελλάδα.
Λάτρης της συλλεκτικής αυτοκίνησης και σημαντικά και σπάνια μοντέλα που με αγάπη και προσοχή τα προφυλάσσει απέναντι στον χρόνο και κάθε άλλη φθορά.
Εθελοντής Πυροσβέστης στον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό Μυρτιάς με σημαντική παρουσία σε δύσκολα συμβάντα πέρα από τις τυπικές υποχρεώνεις ενός εθελοντή πυροσβέστη, πολλές φορές με χρήση των ιδιωτικών οχημάτων και  με πολύωρες παραμονές στις πυρκαγιές που συμμετέχει αντάξιος των επαγγελματιών συναδέλφων του πυροσβεστών.

Συνεπείς  στα καλέσματα για βελτίωση των γνώσεων του και την καλύτερη εξοικείωση σε κάθε τομέα της πολύπλευρης Δράσης του.
Ο Κώστας Καπουρελάκος δεν αρκέστηκε στις έως τώρα εθελοντικές και ανιδιοτελείς δράσεις του, ευαισθητοποιήθηκε από την δύσκολη οικονομική κατάσταση των νέων συναδέλφων του Πυροσβεστών και αποφάσισε να προσφέρει το 20% σε κάθε αγορά προϊόντων από το κατάστημά του που διατηρεί στην Σκάλα έναντι του γηπέδου ποδοσφαίρου.

Η δημοσιογραφική μας ομάδα συνεπείς στην ανάδειξη κάθε Δράσης  και κατ επέκταση κάθε ξεχωριστής προσωπικότητας που  αντιστέκεται στην μιζέρια της υποβάθμισης των αξιών της εποχής μας θα συνεχίσει την παρουσίαση Έργων και Προσώπων τιμώντας κάθε αξιόλογη προσπάθεια.

Σχόλια