Τα Νηπιαγωγείο Μολάων στηρίζουν το Όραμα Ελπίδας


Νέοι δυναμικοί πολίτες, γονείς των λιλιπούτειων μαθητών των Νηπιαγωγείων Μολάων μετέδωσαν με τον μοναδικό τους τρόπο, μήνυμα Εθελοντισμού.
Η λήξη της σχολικής χρονιάς πλησιάζει και οι μαθητές των Νηπιαγωγείων Μολάων μαζί με τους παιδαγωγούς εκπαιδευτές τους κάλεσαν γονείς και φίλους για να παρακολουθήσουν την γιορτή λήξης της χρονιάς 2017 - 2018. 

Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για τους γονείς των εξαιρετικών αυτών μικρών καλλιτεχνών, να έρθουν σε επικοινωνία με το Όραμα Ελπίδας και την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών ή με την νέα φράση : "Εθελοντών Δοτών Αιμοποιητικών Κυττάρων", προκείμενου, κατά την συγκέντρωση των νέων ανθρώπων που θα παρακολουθούσαν την γιορτή των παιδιών, να έχουν την δυνατότητα ενημέρωσης για την Τράπεζα των Εθελοντών που Χαρίζουν Ελπίδα & Ζωή στα παιδιά που πάσχουν από Λευχαιμία.  

Η ανταπόκριση του συλλόγου "Όραμα Ελπίδας" ήταν φυσικά άμεση και οι εκπρόσωποί του στην Λακωνία, Ιατρός κυρία Αντωνία Καλογεράκου και ο Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών κύριος Κωνσταντίνος Γραφάκος ήταν εκεί. 
Μετά την σύντομη ενημέρωση από τον κύριο Κωνσταντίνο Γραφάκο σχετικά με την αξία του Εθελοντισμού και ειδικά στον πολύ ευαίσθητο τομέα της εθελοντικής διάθεσης αιμοποιητικών κυττάρων, αλλά και στην πολλή απλή διαδικασία ένταξης στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας, οι νέοι των Μολάων έδειξαν με πράξη την θέλησή τους.


Είκοσι και πλέων συμπολίτες μας ήρθαν να προστεθούν στον κατάλογο των ανθρώπων με διάθεση να σταθούν δίπλα στα παιδιά που πάσχουν από Λευχαιμία με έναν μοναδικό τρόπο που κανείς άλλος δεν θα μπορεί να σταθεί. 
Ο Τρόπος αυτός δεν είναι άλλος από τον "συμβατό δότη"



Οι Δράσεις Πολιτών δίνουν τα συγχαρητήριά τους  στους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες στην Εθελοντική αυτή πολύ σημαντική πρωτοβουλία.

Σχόλια