Νέοι Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών αποφασισμένοι να χαρίσουν Ελπίδα & Ζωή

Η δράση του της ομάδας "Χάρισε Ελπίδα και Ζωή Μπορείς" που εκπροσωπούν τον Σύλλογο  Όραμα Ελπίδας, τον Σύλλογο που ως σκοπό έχει την ενημέρωση και την εύρεση Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, συνεχίστηκε και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις 
"Το καλάθι του χωριού" στην Πετρίνα Λακωνίας.


Που έχουμε ακούσει ξανά την Πετρίνα;


Πριν τρεις μήνες, η Πετρίνα μας δίδαξε τις αξίες του Εθελοντισμού, εγκαινιάζοντας τον 5ο Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό στην Ελλάδα.
Σήμερα, με περίσσια διάθεση και πιστή την παράδοση της Εθελοντικής Δράσης, μας χάρισε για άλλη μια φορά χαμόγελα αισιοδοξίας με μία ακόμα εθελοντική προσφορά!

Νέοι και νέες, στα πλαίσια των εκδηλώσεων, άκουσαν με προσοχή τις πληροφορίες για την αξία ύπαρξης εθελοντών δοτών μυελού των οστών από τον υπεύθυνο για την ενημέρωση και εύρεση εθελοντών δοτών μυελού των οστών για την περιοχή μας, από τον Σύλλογο "Όραμα Ελπίδας" κύριο Κωνσταντίνο Γραφάκο.
Ο κύριος Γραφάκος με λιτά και απλά λόγια περιέγραψε την ανάγκη για εύρεση συμβατού δότη μυελού ώστε να έχει την ελπίδα να επανέλθει στην ζωή ένα παιδί που πάσχει από Λευχαιμία, και την μεγάλη αξία για τον κάθε έναν από εμάς να αποφασίσουμε να ενταχθούμε ως Εθελοντές στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.
Σε στενή και διαρκή συνεργασία με την Ιατρό κυρία Αντωνία Καλογεράκου η οποία ανέλυσε στους νέους Εθελοντές τις λεπτομέρειες αυτής της  προσπάθειας, δέχτηκαν με  χαρά τις αιτήσεις και τα δείγματα των νέων ευαισθητοποιημένων συμπολιτών μας.
Οι Δράσεις Πολιτών , το youknow.gr το krokees.gr, το krokeai.gr και το Githio-Click είμαστε πάντα αρωγοί στις προσπάθειες για την εύρεση νέων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. 

Σχόλια