Υπάρχει λύση στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών

Με αυτόν τον τίτλο, βασισμένο στο τρίπτυχο:
Πρόληψη,
Άμεση αντιμετώπιση,  
Εθελοντές Πυροσβέστες " Η Ομάδα 1ης επέμβασης",

οργανώνετε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου Πύραρχος Κωνσταντίνος Καστρής, ανοικτή συζήτηση - ενημέρωση στα πλαίσια της επικοινωνίας και την ενημέρωσης πολιτών σε θέματα αντιμετώπισης των πυρκαγιών.
Στις Κροκεές Λακωνίας, στις 19:30, την Τετάρτη 9 Αυγούστου, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κροκεών είμαστε όλοι καλεσμένοι για να μάθουμε από τους εκπροσώπους του Πυροσβεστικού Σώματος την δυνατότητα να αντιληφθούμε το μέγεθος του κινδύνου που μπορεί να προκαλέσει η άγνοια, η αμέλεια στην χρήση πυρός κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Αυτό το απόγευμα δίδεται η δυνατότητα να ανταλλάξουμε γνώσεις, απόψεις και ανησυχίες για την συμπεριφορά των κατοίκων μιας περιοχής κατά την έναρξη μιας πυρκαγιάς και τον σχεδιασμό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ώστε να αντιμετωπιστεί άμεσα και αποτελεσματικά με την συνδρομή των εκπαιδευμένων ενεργών πολιτών της ίδιας της περιοχής.
Στην συνάντηση αυτή θα συμμετάσχουν οι 22 νέοι Εθελοντές Πυροσβέστες οι οποίοι θα παραλάβουν πιστοποιημένες στολές πυρόσβεσης προερχόμενες από δωρεές φορέων και επαγγελματιών των Κροκεών.

Είναι μια ευκαιρία ενημέρωσης όσων επιθυμούν να ενταχθούν στο νέο σχολείο Πιστοποίησης Εθελοντών Πυροσβεστών, οι οποίοι θα μπορέσουν να συμπληρώσουν αίτηση συμμετοχής και να μάθουν όσες πληροφορίες είναι απαραίτητες για την επιλογή τους αυτή.
Οι Δράσεις Πολιτών, χορηγός επικοινωνίας  της ημερίδας αυτής, σας καλεί με την βεβαιότητα της εποικοδομητικής και σημαντικής έκβασης  των εργασιών της

Σχόλια