Η Ε.Π.Ο. και η Εθνική Ελλάδας τιμούν τους Εθελοντές Πυροσβέστες


Μια ξεχωριστή ένδειξη εκτίμησης και αποδοχής του θεσμού του Εθελοντή Πυροσβέστη ήρθε να μας δηλώσει την παρουσία της από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και την Ομάδα όλων μας την Εθνική Ελλάδος!

Οι Δράσεις Πολιτών δημοσιεύουν το κείμενο που εκδόθηκε από την Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος και αφορά όλους τους Εθελοντές Πυροσβέστες.
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σε πρόσφατη συνεδρίασή με πρωτοβουλία της αποφάσισε στο πλαίσιο του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Εσθονία στις 31 Αυγούστου 2017 να τιμήσει τον εθελοντισμό, την ΠΕΕΠΣ και τους Εθελοντές Πυροσβέστες για την ανιδιοτελή τους προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.
Για τον εν λόγω αγώνα θα διαμορφωθεί μια ειδική εξέδρα στην θύρα 17 του Γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο Παλαιό Φάληρο και θα διαθέσει στην Ένωσή μας 90 εισιτήρια δωρεάν.
Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα και να συμμετάσχουν στην εκδήλωση παρακαλούμε μέχρι τις 20 Ιουλίου να μας αποστείλουν email στο info@vfu.gr με το Ονοματεπώνυμό τους, τον ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) και ένα Τηλέφωνο επικοινωνίας καθώς τα εισιτήρια θα εκδοθούν ονομαστικά.
Για τα εισιτήρια θα προηγηθούν τα μέλη της ΠΕΕΠΣ και εν συνεχεία τα μη μέλη.
Η παρουσία μας θα είναι ένστολη καθώς θα υπάρξει προβολή της εκδήλωσης στα ΜΜΕ.
Η ώρα έναρξης του αγώνα είναι 21:45 αλλά θα πρέπει να είμαστε νωρίτερα στο γήπεδο. Για τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης θα ενημερωθούμε από την ΕΠΟ λίγες μέρες πριν τον αγώνα.

Σχόλια