ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
SPARTI MTB RACES – ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ


Στα πλαίσια των αγώνων SPARTI MTB RACES by PeterandPauls της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και του Διασυλλογικού πρωταθλήματος που θα διεξαχθούν την Κυριακή 2 Ιουλίου στην Ποταμιά Λακωνίας, η διοργάνωση έχει προγραμματίσει ένα cycling tour για ενήλικες και παιδιά (που συνοδεύονται) διάρκειας περίπου 1.5 ώρας μέσα σε μια κατάλληλα διαμορφωμένη διαδρομή στο δάσος του Βασιλακίου με την συνοδεία έμπειρων ποδηλατών. Η διαδρομή θα κινείται κυρίως σε δασικούς δρόμους και θα έχει ήπιες κλίσεις.

Στο cycling tour μπορούν να πάρουν μέρος, δωρεάν, μικροί και μεγάλοι, όσοι αγαπούν το άθλημα της ορεινής ποδηλασίας και θέλουν να γνωρίσουν το πανέμορφο φυσικό τοπίο της περιοχής μέσα από μία δραστηριότητα άσκησης και αναψυχής στη φύση.
 
Η διοργάνωση θα παρέχει έναν αριθμό ποδηλάτων (περίπου 30) mtb 26'', με κράνος, για αναβάτες με ύψος μεγαλύτερο από 1.70m. Τα δωρεάν ποδήλατα θα δίνονται με σειρά προτεραιότητας με δήλωση συμμετοχής στον χώρο των αγώνων. Για όσους πάρουν μέρος στο cycling tour και φέρουν το ποδήλατό τους, απαραίτητο είναι και το κράνος. Χωρίς κράνος δεν θα επιτραπεί η συμμετοχή.
Για τα παιδιά (ανήλικους συμμετέχοντες) απαραίτητη είναι η συνοδεία από τον γονέα ο οποίος αναλαμβάνει και την πλήρη ευθύνη.

 

Ώρα έναρξης Cycling tour: 11:00, Κυριακή 2 Ιουλίου, Ποταμιά Λακωνίας – PeterandPauls Village.
 
Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες στο Cycling Tour θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες Ελλήνων και ξένων αθλητών που θα πάρουν μέρος στον Διεθνή αγώνα Sparti Mtb Xco Race by PeterandPauls, C2/UCI.



Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site της διοργάνωσης 
και την σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook 

Σχόλια