Ετήσια εορτή του Συλλόγου Ιεροψαλτών Λα­κω­νί­ας



Σύλλογος Ιεροψαλτών Λα­κω­νί­ας
ΠΕΤΡΟΣΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΣ
Ἔτος Ἱδρύσεως: 1970



ἀρ. πρωτ. 6                                                                                                Σπάρτῃ, τῇ  23/6/2017

                                                     Ετήσια  Εορτή
      Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ιεροψαλτών Λακωνίας "Πέτρος ο Πελοποννήσιος",  με χαρά καλεί τα μέλη και τους φίλους του στην ετήσια εορτή του Συλλόγου, επί τη μνήμη των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

       Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Τετάρτη 28.6.2017 και ώρα 20:00, θα τελεστεί στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Ενδόξων και Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Γύθειο (νησάκι Κρανάη) ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός.     
      Την επομένη, Πέμπτη 29.6.2017, θα τελεστεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σπάρτης καθώς και μνημόσυνο στον μεγάλο συντοπίτη μας Διδάσκαλο, Πέτρο τον Λαμπαδάριο. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα τελεστεί τρισάγιο στην προτομή του Διδασκάλου Πέτρου του Λαμπαδαρίου, που βρίσκεται στο πάρκο του Μητροπολιτικού Ναού Σπάρτης.
       Σε όλες τις ακολουθίες θα ψάλλουν τα μέλη του Συλλόγου Ιεροψαλτών Λακωνίας.

       Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου, τους φιλόμουσους και φιλακόλουθους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στο εφετινό εορταστικό πρόγραμμα του Συνδέσμου.

                   Ο Πρόεδρος                                                          Ο Γενικός  Γραμματέας
            Κυριάκος Δερδελάκος                                                  Παναγιώτης Κοτσώνης




Σχόλια