ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 26 ΜΑΪΟΥ 2017



Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Παν/μίου Πελοποννήσου και η εταιρεία υπαίθριων αθλητικών δραστηριοτήτων we-build, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: SPORT- TOURISMCITY = DOWNHILL OF CLIMB UP? την Παρασκευή 26 Μαίου στο αμφιθέατρο της Σχολής στην Σπάρτη και ώρα 15:00.









Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια της διοργάνωσης 2 Διεθνών Αγώνων Ορεινής Ποδηλασίας, ενταγμένων στο επίσημο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (UCI), οι οποίοι θα διεξαχθούν στην περιοχή Ποταμιά Λακωνίας την 1η και 2 Ιουλίου 2017.




Θα πραγματοποιηθούν ομιλίες που αφορούν στον Αθλητικό Τουρισμό, στο μεγάλο wellness resort της εταιρείας PeterandPauls που θα κατασκευαστεί στην Ποταμιά Λακωνίας καθώς επίσης θα γίνει και η Τεχνική παρουσίαση των 2 Αγώνων Ορεινής Ποδηλασίας που θα διεξαχθούν στην περιοχή τον Ιούλιο από τους εκπροσώπους της διοργάνωσης.





Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί ο Δήμαρχος Σπάρτης, κος Βαλλιώτης, ο Δήμαρχος Ευρώτα, κος Γρυπιώτης, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, κα Τζανετέα καθώς και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και Πρόεδρος του Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου, κος Πριστούρης.

Υπεύθυνη Καθηγήτρια από το Παν/μιο Πελοποννήσου: κα Ουρανία Βρόντου

Δείτε την εκδήλωση στο Facebookεδώ

Σχόλια