Οι Πυροσβέστες της Στερεάς Ελλάδας γίνονται Εθελοντές Αιμοδότες

Η Ένωσή μας σε μια προσπάθεια ενίσχυσης και ενδυνάμωσης της προσφοράς αλληλεγγύης προς τους συναδέλφους και τους οικείους τους, διοργανώνει την Πέμπτη 16-03-2017, από 10:00 έως 13:00 εθελοντική αιμοδοσία από κινητή μονάδα αιμοληψίας του Γ.Ν. Λαμίας, στις εγκαταστάσεις της Π.Υ. Λαμίας.
Σκοπός η άμεση στήριξη και ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της Ένωσης στις ανάγκες για αίμα, που παρουσιάζονται εξαιτίας προβλημάτων υγείας που προκύπτουν ή άλλων εκτάκτων καταστάσεων (ατυχημάτων κοκ).

Παρακαλούνται θερμά όλοι οι συνάδελφοι που μπορούν να δώσουν αίμα, οι συγγενείς τους αλλά και όλοι οι πολίτες που μπορούν και θέλουν να ενισχύσουν την Τράπεζα Αίματος της Ένωσής μας, να προσέλθουν αφιερώνοντας λίγο από τον χρόνο τους, που θα είναι όμως αρκετός για να σώσει ζωές άλλων την ώρα που θα έχουν την ανάγκη παροχής αίματος!
Επισημαίνεται ότι όποιος δεν προλάβει ή δεν δύναται να βρίσκεται την ημέρα της αιμοδοσίας στις εγκαταστάσεις της Π.Υ. Λαμίας, έχει την δυνατότητα να δώσει αίμα  σε οποίο Νοσοκομείο της χωράς επιθυμεί  για το Γ.Ν. Λαμίας στον Κωδικό Τράπεζας Αίματος ΕΥΠΣ Περ. Στερεάς Ελλάδας 12243.  
Μην ξεχνάμε: ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΖΩΗ! ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!                        

Για το Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

   Ο ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
               ΜΙΧΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ                                  ΥΦΑΝΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
 Πηγή:www.lamiareport.gr

Σχόλια